Alexia Eram și Mario Fresh, escapadă romantică în Dubai. Cum s-au fotografiat

0
alexia eram

Alexia Eram și Mario Fresh au închis gurile rele care au spus că cei doi s-ar fi despărțit pentru o perioadă. Aceștia au plecat la început de an într-o vacanță romantică la Dubai, unde își fac toate poftele!

Alexia și Mario au ales un hotel de lux pentru îndrăgostiți, care i-a așteptat într-o manieră deosebită.

De cum au intrat, camera era împodobită cu inimioare cu pozele lor sărutându-se, iar pe masă trona un tort tot în formă de inimioară, cu poza lor din marțipan, în care Alexia sa înfipt imediat.

„Plouă afară, e urât și înnorat. Am ajuns, ieri dimineața la 5 la Dubai, ne-am băgat la somn, eram rupți de oboseală. Apoi ne-am plimbat prin oraș. Am mers să mâncăm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii și am mâncat un desert divin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian.Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente.

Aici la hotel ne-au primit foarte drăguț. Are o priveliște minunată hotelul, e foarte relaxant Marți schimbăm hotelul și vineri iar îl schmbăm. Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului, ca să vedem mai multe locuri”, a povestit Alexia, într-un Instastory.

Fiica Andreei Esca își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei și a postat o serie de fotografii din vacanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.